Hold dine medarbejdere opdaterede med relevante kurser

1 år siden |  0 comments  |  Guides

For enhver virksomhed og arbejdsplads har det stor betydning, at medarbejderne alle har de relevante kompetencer og er opdaterede på de nyeste tendenser inden for virksomhedens ekspertiseområde. Det er nemlig med til at sikre, at din virksomhed hele tiden har medarbejdere, som kan yde deres bedste samtidig med at de bliver fagligt udfordrede i en spændende hverdag. Samtidig kan de rette kurser eller virksomhedsudflugter for hele virksomheden være med til at sikre et større sammenhold og bedre arbejdsmiljø, som også kommer til at afspejle sig i medarbejdernes indsats og arbejdsglæde.

Der er mange muligheder, når det gælder om at finde det helt rigtige sted og det helt rigtige emner for kurser eller virksomhedsudflugter. Ofte kan det være svært at finde et emne, som både er underholdende og fyldt med fagligt relevant indhold. Men sådan behøver det ikke være. Hos www.konventum.dk udbyder de nemlig et stort udvalg af spændende kurser og uddannelser som bliver skræddersyet til jeres behov. Samtidig foregår det hele i skønne omgivelser på Konventums moderne og lækre uddannelsescenter, hvor der både er plads til godt fagligt indhold og socialt samvær. Her kan du altså kombinere det bedste fra to verdener.

Pas godt på virksomheden med en tyverialarm


Når i har fundet det helt rigtige kursus og alle medarbejdere og ledere tager afsted for at lære hinanden bedre at kende og få en masse ny viden med hjem, er det vigtigt, at virksomheden er sikret, så der ikke kommer ubudne gæster, mens i er væk. For der er ikke meget ved at komme tilbage til en tømt arbejdsplads efter et givende kursusophold.

Når du skal sikre din virksomhed mod indbrud, vil det sjældent være nok bare at aflåse virksomheden. En låst dør skræmmer nemlig ikke langfingrede tyve væk, hvis I har værdifulde computere og andet dyrt udstyr stående. Derfor er det vigtigt at få opsat de nødvendige foranstaltninger, som sikrer, at tyvene ikke har lyst til at kigge forbi, mens medarbejderne er ude af huset. Et oplagt valg til at sikre virksomheden vil være med en tyverialarm. Når du vælger en tyverialarm, er det vigtigt, at du overvejer, at du vælger den alarm, som passer bedst til din virksomhed. Det kan du nemmest ved at vælge en udbyder af tyverialarmer, som har stor erfaring med at installere erhvervsalarmer.

Der er mange forhandlere på markedet, men en af de udbydere, som f.eks. kan hjælpe dig med at vælge den rigtige tyverialarm er Telesikring, som har stor erfaring med at sikre virksomheder fra tyveri. Her får du blandt andet lavet en grundig risikovurdering, som danner baggrund for at finde den rigtige tyverialarm. Skab en sikker arbejdsplads med en tyverialarm og send trygt medarbejderne på kursus, så de kan få nye kompetencer og viden med hjem.EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

3 erhvervskurser der kan give dig bedre kompetencer

Erhvervskurser er blevet populært blandt mange danskere herunder en række virksomheder. Erhvervskurser er populære, fordi de på kort tid kan give nogle gode kompetencer som kan være brugbare i forbindelse med erhvervslivet. I denne artikel har vi sam...

Read More...

Husk den gode kundeservice i din webshop

God service er en af de vigtigste ting for en virksomhed, uanset hvilken type virksomhed man driver. Ude i den virkelige verden og de fysiske butikker handler god kundeservice om at være til stede i butikken. Det handler om at være behjælpelig så sna...

Read More...

Sådan skaber du en arbejdsplads som dine medarbejdere elsker

En arbejdsplads, som dine medarbejdere elsker er noget af det bedste du kan gøre for din virksomhed. Men hvordan kan man skabe en god arbejdsplads? Du kan gøre meget forskelligt for at gøre din arbejdsplads endnu bedre. Vi har samlet et par idéer i d...

Read More...