Sådan får du succes med et nyt produkt

faa mere succes med dine produkter

11 måneder siden |  0 comments  |  Guides

I Danmark og i Europa i det hele taget er vi generelt meget innovative anlagt. Mange mennesker er kreative af sind, og vi bliver derfor som forbrugere konstant introduceret for nye produkter, designs og koncepter. Men hvordan undgår man at blive en døgnflue? Blot være en i mængden? Det handler i høj grad om at skille sig ud, både via produktets egenskaber mens også i høj grad vi sin branding og markedsføring. Først om fremmest skal man have en general markedsberettigelse. Det skal altså være noget, eller indeholde noget folk finder interessant eller nyttigt. Derudover skal det selv sagt have en konkurrence dygtig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I Danmark er vi nemlig generelt meget kvalitetsbevidste i vores forbrugeradfærd. Dernæst skal det markedsføres, her er særligt sociale medier en nøglespiller for at få udbredt budskabet om produktet. Undersøgelser viser, at det er langt den mest effektive måder at få kontakt med den ønskede målgruppe. Endelig bør man være opmærksom på, at også rent fysisk visuelle ting har en væsentlig betydning. Sørg derfor for at gennemtænke selv helt små ting som emballage, indpakning, brugsanvisninger etc.

Et af de nyere produktgrupper på markedet, der har opnået succes er Kapok. Læs mere om det i nedenstående afsnit.

Har du hørt om Kapok?


Måske har du allerede hørt om Kapok? Det er en helt særlig slags bomuld, også kaldet silke-bomuld eller Java bomuld. Det bruges i både dyner, puder, lagner og madrasser og er både økologisk og allergivenligt. Det sikrer en optimal sovetemperatur og komfort, i det det er åndbart og blødt.

Mange mødre, især småbørnsmødre, er ofte trætte grundet manglende og dårlig søvn. En høj kvalitets pude eller dyne med Kapok kan derfor være en ideel gave til en mor. I næste afsnit giver vi andre gode bud på gaveidéer til mor.

Den perfekte gave til mor


Mor er den bedste i verden siger en gammel sang, og vi kunne ikke være mere enige. I mange familier er det mor, der holder sammen på det hele og tilsidesætter signe egne behov for manden og børnenes skyld. Derfor fortjener mor en ekstra god fødselsdagsgave eller julegave hvert år.

En gave til mor kan være mange forskellige ting, ingen kvinder jo ens – heller ikke mødre.  Hvis hendes tid til daglig er knap, så kunne en dag med wellness og afslapning være det helt rigtige. Her kan hun bliver forkælet og rigtig få slappet af. Et andet bud er et smukt og personligt smykke fx en halskæde med inskriptioner eller et unikt armbånd. Måske synes du, at din mor trænger til at blive piftet lidt op? Så køb hende et smart sæt tøj, som du ved vil falde i hendes smag. Du kan også vælge virkelig at spendere og overraske din mor med en drømmerejse til et varmt og eksotisk sted, kun fantasien og selvfølgelig budgettet sætter grænser.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

3 erhvervskurser der kan give dig bedre kompetencer

Erhvervskurser er blevet populært blandt mange danskere herunder en række virksomheder. Erhvervskurser er populære, fordi de på kort tid kan give nogle gode kompetencer som kan være brugbare i forbindelse med erhvervslivet. I denne artikel har vi sam...

Read More...

Husk den gode kundeservice i din webshop

God service er en af de vigtigste ting for en virksomhed, uanset hvilken type virksomhed man driver. Ude i den virkelige verden og de fysiske butikker handler god kundeservice om at være til stede i butikken. Det handler om at være behjælpelig så sna...

Read More...

Sådan skaber du en arbejdsplads som dine medarbejdere elsker

En arbejdsplads, som dine medarbejdere elsker er noget af det bedste du kan gøre for din virksomhed. Men hvordan kan man skabe en god arbejdsplads? Du kan gøre meget forskelligt for at gøre din arbejdsplads endnu bedre. Vi har samlet et par idéer i d...

Read More...