Styrk forholdet til kunderne med en julegave

Styrk forholdet til dine kunder

11 måneder siden |  0 comments  |  Guides

Forholdet mellem en kunde og en virksomhed kan nogle gange være svære at forstå sig på. Det kan ofte være svært at finde ud af, hvordan man skal takle sine kunder og tilfredsstille dem. Nogle kunder kræver mere end andre, og det er op til dig som leverandør eller andet lignende at sørge for at holde dem glade. Med det sagt betyder det ikke, at man skal sælge sin sjæl for at holde en god kontakt til sine kunder og eventuelle samarbejdspartnere. Et godt sted at starte kan ofte være på gavefronten, hvor man i dag næsten ikke kan gå galt.

Du kan vælge at spille det neutrale kort, hvor øl- og madgaverne står højt på listen. Her kan man ramme en meget bred gruppe på en gang, men har man nu noget specifikt information kan man jo altid gøre det mere personligt. Jo mere personligt man kan gøre det, jo tættere må ens forhold alt andet lige også blive.

Nem og hurtig måde at udvælge en julegave på


Selvom man er fyldt med gode ideer, kan det være svært at bestemme sig for hvilken en man skal gå med. Det kan også være, at man har trukket det korte strå og sidder helt uden ideer. Så er det heller ikke nogen helt skidt ting ved, at man kan slå op i registreret på nettet. Du kan eksempelvis se om man kan finde noget godt på denne liste over de julegaver der er hottest i 2017. Man kan jo nemt komme til at miste hovedet i det store gaveræs, hvis man også skal til at handle gaver til kunderne. Så er det godt man har lidt hjælpemidler så man hurtigt kan komme videre, og få købt den julegave som passer bedst til ens kunde(r).

Man kan aldrig helt gå galt i byen, når man i første omgang bringer sine kunder en gave. Omfanget af gaven er også noget man selv står for, og det kommer nok an på hvor vigtig en kunde det er. Står kunden for store dele af ens omsætning er man også interesseret i et langt og sundt forhold. Så må man nogle gange ud og investere lidt for, at man på længere sigt kan opbygge en tillidsfuld relation til hinanden.

Køb en have specifikt til ham eller hende


Står man i den situation, at man ønsker at købe noget som er mere kønsbestemt. Så har man også rig mulighed for det, som igen viser fleksibiliteten online handel tilbyder i dag. Som sagt giver du kun til din kontakt så giv i stedet en julegave specifikt til hende eller ham. Det hele kommer jo an på, hvor godt man egentlig kender sine kunder, og alt efter hvor stort det kendskab er, jo nemmere bliver det at vælge lige netop den gave som kunden ikke kan stå overfor. Sørg altid for at være på forkant med 2017 mest eftertragtede julegaveideer, når den tid på året er ved at nærme sig.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Brug grafisk materiale og sælg mere

Hvis du er selvstændig og tænker, at du vil nøjes med at reklamere på online platforme, fordi det er den smarteste måde at nå nye og eksisterende kunder på, og i øvrigt også er langt det billigste, så kan du godt tænke om igen. Mange mennesker sætte...

Read More...

Hvad er kommunikation

Kommunikation kan være en svær størrelse at blive klog på, og der findes sikkert lige så mange definationer på hvad kommunikation er som der findes mennesker. Nedenstående kan måske give en lille forklaring eller introduktion, og er hentet fra Wikip...

Read More...

Whiteboards – fængende og kreative præsentationer

Vi kan ikke komme udenom det – whiteboards er et must i enhver virksomhed og endda i de fleste hjem. I virksomheder bruges whiteboards flittigt når der afholdes møder og som præsentationsmateriale. Det er en mulighed som stilles til rådighed for meda...

Read More...